The Free Corvette

Ultimele Articole

Reforma RATB

Plecând de la entuziasta și fără de avânt deviză: “Azi o bombă, mâine un iepure”, a pornit în sfârșit și reforma RATB.

Departamentul societății de cadre din cadrul unității pentru selecționarea materialului textil a regiei mai sus menționate a întocmit și realizat un raport, potrivit căruia, sistemul de control RATB este uzat moral, fizic și chimic, de la origini și până în prezent. Controlorii sunt depistați de către călători încă dinaintea apariției lor în stații, pentru ca apoi să fie, după caz, fentați, batjocoriți sau molestați, abuzați textual sau deferiți justiției.

Măsurile luate ca o consecință firească a acestei stări de fapt vizează generarea urgentă și fără echivoc a unui lot de controlori care nu arată a controlori. Noul tip de controlor poate fi recunoscut după faptul că el nu poartă pantaloni gri, sacou și canadiană bleumarin, precum și după faptul că nu are o privire ageră, inteligentă și sfredelitoare.

Modul de lucru al controlorilor care nu arată a controlori a fost complet schimbat. Acesta include, printre altele, acțiuni de descurajare și dezorganizare a adversarului călător prin apariția așa-zișilor “controlori-agitatori”, care sub pretextul pasării unui copil mic sau a unei valize în brațele unui pasager, îl va imobiliza pe loc somându-l să prezinte biletul compostat având numele, prenumele, data curentă și data poștei înscrise citeț, cu majuscule, în dreptul caroiajului perforat.

Amenzile contravenționale folosite în trecut au fost înlocuite cu metode moderne și eficiente de tortură, cum ar fi: introducerea mâinii drepte în aparatul de compostat și compostarea acesteia cu ajutorul mâinii stângi, separarea fizică a capului de trunchi prin așezarea lor de părți opuse ale ușilor, generarea acceselor de claustrofobie prin blocarea pe perioada weekendului a ușilor autobuzelor supraaglomerate.

În paralel cu eforturile directe depuse de personalul angajat, au fost realizate și urmează a fi difuzate două mari seriale de televiziune sudamericane: Controlor III și Compostator se întoarce.

Se pare că cei mai afectați de aceste noi măsuri vor fi copiii și pisicile, care, neajungând la compostor, vor fi nevoiți să găsească o nouă metodă de a face blatul.

Le urăm succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *