The Free Corvette

Ultimele Articole

Înfricoșerna, reflecții rutiere

Care dintre cine nu și-a pus problema? Răspuns: nu se cunoaște cu exactitate. În schimb, se poate da raportul. Avem atâtea rapoarte că putem să mai dăm din ele.

De exemplu, raportul cu privire la cana de lapte: într-o cană de lapte, zahărul trebuie să se afle în raport de maximum 1:5 cu lungimea toartei. În cazul în care acesta, toarta, se află pe dinăuntru, raportul poate fi ușor modificat, cu ajutorul raportorului.

Ce este Batista? Nimic mai simplu – un mare jucător de fotbal. Nu care cumva să suflați ceva în el! Niciodată nu se știe de unde sare lupul, dar nici nu prea interesează, de vreme ce i se poate intui destinația. Să zicem că lupul va destina la Scufița Roșie, unde va lua și cina din bunicuța acesteia.  Dar, după ziua nunții, vine noaptea nunții și aici intervine elementul surpriză: Înfricoșerna – lanterna cu 6 baterii care sperie lupul! Un produs produs de Două butoane jumate SRL. Lupii se tem de foc. De aceea, dați-le foc.

Trezindu-se din coșmar, privighetoarea începu să cânte. Ce folos, cioara tot acolo. De la o vreme societatea era mâncată, cu fulgi cu tot, de gândul următor – două puncte: Dacă cioara e împăiată?

Generalul rutier Chivonă e la post, ca de obicei – și-a făcut un obicei din asta și e pe cale de a-i deveni obișnuință. Am văzut tot! zice lupul. Ce ați văzut, domnule lup? Înfricoșerna, înfricoșerna, urlă lupul.

– Stimați televizionatori, pentru domnul lup experiența a fost fatală. Să luăm aminte la eșecul altuia și pe viitor încercați traversarea pe zebră. Nu uitați că poliția este întotdeauna cu un pas în urma voastră.

Realizator, Mihai Beniuc. În continuare Teleciclopediatria. Stăm de vorbă, domnule doctor profesor inginer în știința arhitecturii muzicale, cu dumneavoastră. Cum este aceasta posibil?

– Este, da, posibil, iată că chiar aș vrea să mulțumesc televiziunii libere și poporului liber pentru extraordinara mobilizare prin care pot folosi această oportunitate pentru a admira costumul admirabilei prezentatoare, oferit de firma mea, pe care o reprezint cu toată solicitudinea.

Vom reveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *