The Free Corvette

Ultimele Articole

Dacă doriți să revedeți

Selecțiuni din programul de vot de alaltăieri

Ora 600 – Se deschide secția de votare și câte o sticlă de bere pentru primii 10 participanți la vot.

Ora 608 – Gimnastica de înviorare. Se ștampilează 20 de buletine de vot la întâmplare în același loc și se introduc în urnă pentru exemplificare.

Ora 715 – Sosește observatorul internațional Mustafa Johnson al III-lea. Parchează dărâmând panoul de baschet din curtea secției de votare și întreabă dacă i-au sosit frații, Mustafa Johnson al II-lea și al VII-lea.

Ora 738 – Urna s-a umplut. Ea este desfăcută și golită, ocazie cu care se și face o primă verificare a buletinelor de vot, eliminându-se cele care exprimă opțiuni greșite.

Ora 813 – O primă fraudă în alegeri. O bătrânică ce figura în registru ca stângace votează ținând ștampila în mâna dreaptă. Este imediat depistată și redată agriculturii.

Ora 900 – Inventar. Se numără frunzele care cad și apoi cele care nu cad.

Ora 1215 – Observatorul internațional este din greșeală introdus în urnă și i se comunică faptul că nu va putea fi scos de acolo până la sfârșitul zilei de votare.

Ora 1302 – Prezența la vot este bună, circa 0,2% dintre alegători exercitându-și deja dreptul sau stângul.

Ora 1338 – Câinele pekinez al doamnei alegătoare Sevilla a mâncat toate ștampilele de vot, astfel că ștampilarea se face cu capace de Coca-Cola, după cum urmează: la 3 capace aplicate pe același buletin de vot, alegătorul primește o sticlă de țuică fiartă. La 3 sticle de țuică băute, i se asigură asistență medicală gratuită.

Ora 1400-1600 – Pauza de masă. Se eliberează masa și se stă în pauza ei.

Ora 1635 – Șpriț pauze – pauza de după pauza de masă. Atmosferă de vibrant omagiu și de adânc patriotism. Se spun versuri, se bea vin fiert, se votează.

Ora 1702 – Urna s-a umplut din nou. Este desfăcută și, spre surprinderea tuturor, ea nu conține altceva decât pe Mustafa Johnson al III-lea. Observatorul internațional a înghițit toate buletinele de vot.

Ora 1759 – Începe cel de-al doilea tur de scrutin, după principiul mașinii de spălat: se scrutează împrejurimile și depărtările, apoi nu se mai scrutează, apoi se scrutează în sens invers și se evacuează.

Ora 1900 – Începe închiderea. Se închid ochii, apoi gazele și în cele din urmă geamurile. De la Biroul Electoratului Central se comunică faptul că, în caz de egalitate, ziua de vot intră în prelungiri și apoi se trece la lovituri de la 11m.

Ora 2002 – În urma aplicării corecte a loviturilor de la 11m, toți votanții au votat cum trebuie și mai ales unde trebuie.

Numărarea voturilor de face dinspre locomotivă începând cu vagonul al doilea.

Deocamdată atât despre activitatea secției de votare amplasată în cireșul familiei Borcan. Vă mulțumesc pentru atenție, la revedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *