The Free Corvette

Ultimele Articole

Tăierea crăcilor de aloe

Dimineață fiind și mintea mahmură având-o, hai să dezbatem azi tăierea crăcilor de aloe.


Pentru aceasta, vom preciza că toporul ale cărei coadă are nevoie lucrătorul nu trebuie să fie prea lungă, deoarece momentul de torsiune ar produce efecte de torticolis pe spinarea acestuia, care ar sucomba indecent la locul faptei. Astfel, elementele preparative nu trebuie neglijate, ci, din contră, glijate cu multă străduință și incompetență.


Precizez din nou că nu spetirea e motorul progresului, ci pietrele rămân – frază al cărei sens este departe de a putea fi intuit. Dacă lucrătorul, revenind la oile noastre, fură o oaie, atunci se impune a fi fluierat ca pe Vlădoiu când pune piciorul său păros pe minge.


Apoi mai este joagărele. Deși cu formă de plural, joagărele se folosește de doi oameni, în speță vajnici, iar lucrul are aspectul unei certe, bizuindu-se pe sloganul: ia-ți-o ție, dă-mi-o mie.


N-a dat 11 metri. Să nu fluierăm încă, pentru că până la primul respiro mai e de tratat drujba, care nu-i deloc de colea, mai ales că. Drujba se compune din corpul principal, la care se adaugă firul, sau cordonul ombilical de alimentare cu curent de la rețeaua de căi înfierate. Corpul principal are la rândul său două mari componente și un element de utilitate, care este excluderea treptată dar fermă a joagărilor din gospodăriile electrificate. Cele două mari componente sunt, de la bust spre cioate, următoarele: motorul nervos și rezervorul de funcționare. Motorul de obicei este nervos si de aceea nu am putut să ne atingem de el. Rezervorul însă s-a lăsat ușor intervievat, cuvintele lui putându-se rezuma la: Întrebați-l pe motor, eu doar sunt în trecere pe aici.


Prinzând momentul propice de una din roțile dințate, am reușit să oprim motorul din drumul său sinucigaș, care după multiple parlamentări, contracte, angajamente, mea culpa și curriculum vitae a consimțit să ne adreseze câteva curse ale pistoanelor sale bine dezvoltate.


Redăm mai jos declarația integrală.

[Zgomot de motoare]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *