The Free Corvette

Ultimele Articole

Calup publicitar

Dacă expertiza încropită pe marginea prăpastiei duce la Roma, atunci Ultragiator se întoarce – de azi pe ecrane, monitoare și display-uri, un film de 36 de poziții pe săptămână, nerecomandat celor cu probleme minore, de genul fantomelor din New Jersey.

Ca un corolar, mărturisesc că niciodată problema găsirii și alegerii unei continuări potrivite cu privire la întorsura frazei nu a avut cutezanța a-mi tulbura puterea de discernere, adică întotdeauna puterea condeiului ridicată la puterea a treia a fost mai interesantă decât urmărirea ideii în sinele său. Totuși, se întâmplă ca muguri de bambus să se ardă în tigaia Unchiului, sub apăsarea cristalină a lingurii de lemn. Atunci, nu vă rămâne decât să vă spălați cu noul sos de rostopască și de licios, produs în laboratoarele Mătușa Bena din Sectorul Agricol Marțea prin corespondență.
Numai așa, rozătoarele nu vă vor mai da cu bucăți de șvaițer prin bucătărie, pe care alunecă copii nevinovați și moare-n ele. Numai așa, vagoanele cu aur furate din Fâșia Barza vor putea fi returnate o dată cu ou și cu oțetul aferent.

Iar dacă veselia pune stăpânire în mod fanatic pe vreunul dintre voi, încercați noul Trezirom Light, lumina care vă trezește, produs de Cooperativa Întristarea NBCS Prodas Holding Impex SRL cu calciu și livrat în cutii de pizza Panipat cu picioare de lemn.

Asta ca să nu cumva. Apoi mai este aspectul perenității, deloc de neglijat, care asigură aprovizionarea cu metode de mumificare și încerare, pentru menținerea tenului trist pe timp de iarnă, precum și cu setul de topoare electronice pentru îndepărtarea acestui efect nedorit de pe corp.

Să mai precizăm că în gama de produse Do major există mult mai multe astfel de noi posibilități de lărgire a capacității de folosire a bemolilor și becarilor, pe care societatea La Gică Trading and Nepoții le oferă cu fățarnică zgârcenie.

În așteptarea unui nou Mig vă recomandăm acum, la final, puțină răbdare, cu mențiunea că nici o grijă, că vine.

Pe loc repaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *